Bent u op zoek naar een kwaliteitsvol PRE paard of veulen, dan bent u op de juiste plaats.

 

Momenteel bieden wij te koop aan:

 

PRE merrie

PRE merrie met maat uit hele goede bloedlijn. Ze heeft 3 zeer goede gangen en beweegt met veel souplesse. Momenteel staat ze met een veulen aan de voet en wordt ze als fokmerrie verkocht. Zeer goede moeder en makkelijk drachtig.

Schofthoogte: 1,65m

Interessante prijs voor kwaliteitsvolle merrie

6-jarige beloftevolle hengst

Jonge beloftevolle hengst door ANCCE gekwalificeerd als ‘jong aanbevolen hengst voor dressuur’ (JRR – Doma Clásica). In de selectieproeven voor de jonge paarden werd hij gequoteerd als ‘excellent’.

Hij werd op z’n 4 jaar zadelmak gemaakt en getraind door een professionele amazone waar hij netjes is opgevoed en ingereden.

RX volledig goedgekeurd

Schofthoogte: 1,72m

PRE hengst

Ter dekking:

Ben je nog op zoek naar een dekhengst voor het komende seizoen? Zoek je vooral een gouden karakter of eerder een knap barok type met veel behang of ga je voor de bloedlijn? Deze PRE-hengst heeft het allemaal!

Meer info op de pagina “onze paarden” of telefonisch

Dekhengst

Bent u op zoek naar een goed Spaans paard en vindt u uw gading niet in België, dan kunnen wij u helpen in uw zoektocht. Wij hebben goede contacten met collegafokkers in Spanje die kwaliteitsvolle paarden fokken.

Ook als u op zoek bent naar een goede fokmerrie dan kunnen wij u verder helpen in uw zoektocht.

Als u interesse hebt dan kunnen wij een bezoek voor u organiseren en u desgewenst ter plaatse begeleiden. Wij organiseren voor u de formaliteiten en transport mocht u beslissen in Spanje te kopen.
Hieromtrent kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

PRE ruin Jabonero YM

Stal Iberica

Ganzendries 110
B- 3212 Pellenberg – Lubbeek

0496 504676

BTW: 0828 015 754

Like us on Facebook

Facebook Pagelike Widget