Bent u op zoek naar een kwaliteitsvol PRE paard of veulen, dan bent u op de juiste plaats.

 

Momenteel bieden wij te koop aan:

 

PRE ruin (° 2015)

Knappe PRE ruin , grote maat: 1,70m! Hij stamt uit zeer goede bloedlijnen langs beide ouders (Bohorquez). Het is een krachtig paard met goed beenwerk.  Hij beschikt over 3 goede gangen met cadans en een voorwaartse beweging (maait niet). Dit paard heeft een zeer werkwillig karakter en is makkelijk te rijden. Hij is dit jaar uitgebracht op de Masters voor het Iberische paard (MCI) en werd geselecteerd voor het Europees kampioenschap waar hij een zeer mooie score behaalde. Het is een paard met heel wat potentieel. Een ambitieuze ruiter kan er zeker ver mee geraken. Daarnaast gaat hij ook makkelijk op buitenrit, alleen of in groep.

Alle papieren in orde.

PRE ruin (° 2013)

7-jarige PRE ruin , 1,65m groot. Hij is een talentvol jong paard dat het werk zeer snel opneemt. Hij stamt voor 100% uit de Bohorquez bloedlijn en zijn vader is zowel Calificado-gekeurd als een Jovén Reproductor Recomendado. Dit is op en top een sportpaard, een echte atleet met een zeer krachtige achterhand waardoor hij van nature aanleg heeft voor het Hoge School werk. Hij is dressuurmatig reeds goed doorgereden.

PRE merrie

Knappe 3-jarige PRE merrie. Ze meet nu reeds 1,63m maar zal nog enkel cm doorgroeien. Ze is gefokt uit uitstekende bloedlijnen. Niet zadelmak. Te koop rechtstreeks van de fokker. Schappelijke prijs in verhouding tot de kwaliteit.

 

Bent u op zoek naar een goed Spaans paard en vindt u uw gading niet in België, dan kunnen wij u helpen in uw zoektocht. Wij hebben een goed contact met een collegafokker in Spanje die gericht dressuurpaarden fokt voor de sport. Het zijn goed bewegende paarden met voldoende maat en “goed in de kop”. Ook als u op zoek bent naar een fokmerrie met deze kwaliteiten kan u hier zeker uw gading vinden.

Als u interesse hebt dan kunnen wij een bezoek voor u organiseren en u desgewenst ter plaatse begeleiden. Wij organiseren voor u de formaliteiten en transport mocht u beslissen in Spanje te kopen.
Hieromtrent kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Romero Mango

Manijero

Jabonero

Sevillano

Stal Iberica

Ganzendries 110
B- 3212 Pellenberg – Lubbeek

0496 504676

BTW: 0828 015 754

Like us on Facebook

Facebook Pagelike Widget