Bent u op zoek naar een kwaliteitsvol PRE paard of veulen, dan bent u op de juiste plaats.

 

Momenteel bieden wij te koop aan:

Op dit ogenblik hebben wij geen paarden in verkoop staan maar houd zeker onze site in het oog want binnenkort volgt meer

Ter dekking:

Ben je nog op zoek naar een dekhengst voor het komende seizoen? Zoek je vooral een gouden karakter of eerder een knap barok type met veel behang of ga je voor de bloedlijn? Deze PRE-hengst heeft het allemaal!

Meer info op de pagina “onze paarden” of telefonisch

veulen "in uterus" te reserveren

Voor het voorjaar 2021 verwachten wij tegen begin april een veulen van onze hengst Marismeño XLVII x Kiss de Mile. Kiss is een jonge merrie met ontegensprekelijke sterke afkomst. Bovendien beweegt zij uitstekend met ruime soepele gangen die eerder zeldzaam zijn bij de PRE.  Haar vader, Sevillano de Mile, werd 2 x vice-kampioen functionnaliteit op Sicab. Hij is binnen het stamboek geklassificeerd als ‘Jovén Reproductor Recomendado’. Haar moeder, Mariscala Mango, is dochter van Leviton XIX, Jovén Reproductor Recomendado én Calificado.

Marismeño is zuiver Bohorquez, kleinzoon van de legendarische hengst Albero II. Ook Marismeño heeft reeds verschillende kwaliteitsvolle veulens voortgebracht.

Het veulen zal zwart, bruin of schimmel zijn.

Indien u interesse hebt in het reserveren van dit veulen, kan u met ons contact opnemen

Bent u op zoek naar een goed Spaans paard en vindt u uw gading niet in België, dan kunnen wij u helpen in uw zoektocht. Wij hebben goede contacten met collegafokkers in Spanje die kwaliteitsvolle paarden fokken.

Ook als u op zoek bent naar een goede fokmerrie dan kunnen wij u verder helpen in uw zoektocht.

Als u interesse hebt dan kunnen wij een bezoek voor u organiseren en u desgewenst ter plaatse begeleiden. Wij organiseren voor u de formaliteiten en transport mocht u beslissen in Spanje te kopen.
Hieromtrent kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Stal Iberica

Ganzendries 110
B- 3212 Pellenberg – Lubbeek

0496 504676

BTW: 0828 015 754

Like us on Facebook

Facebook Pagelike Widget