Bent u op zoek naar een kwaliteitsvol Spaans paard of veulen, dan bent u op de juiste plaats.

Momenteel bieden wij te koop aan:

 

PRE merrie veulen te reserveren

Mooi bruin PRE merrie veulen geboren 13/06/2019 uit Ilustrada YM en Marismeño XLVI

Het veulen verenigt de beste bloedlijnen van Bohorquez langs vaderszijde (Albero II) en langs moederszijde (Lebrijano XLI, Calificado). De moeder van het veulen in dochter van Sevillano de Mile, Jovén Reproductor Recomendado, 2x Vice-kampioen functionnaliteit op Sicab en 2x bronze medaille voor Morfologie op Sicab.

Guapita beweegt mooi en soepel. Ze heeft het allemaal in de genen: functionaliteit, beweging en een fijn karakter. Voor wie op zoek is naar een toekomstig goed rijpaard of fokmerrie.

 

Jonge PRE hengst

Ebano werd in 2017 onze fokkerij geboren uit Lanza III x Marismeño XLVII (zie pagina “onze paarden”). Hij is groot en stevig gebouwd. Hij heeft een karakter van goud, is heel makkelijk en rustig in de omgang en heeft alle vertrouwen in de mens. Bovendien heeft hij een topafstamming: Zijn vader is 100% Bohorquez (kleinzoon van Albero II) en zijn moeder heeft verschillende zeer goede nakomelingen waarvan er één kampioene van het ras geweest is in Nederland.
Dit maakt dat Ebano zowel geschikt zal zijn als rijpaard alsook als dekhengst. Wij verwachten dat hij als hengst respectvol en handelbaar zal blijven zoals ook zijn vader is.

Alle papieren in orde.

Vaste prijs

6-jarige PRE merrie

Hermosa is een mooie barokke 6-jarige PRE merrie, 1,60m groot, zeer goede afstamming, ze is nog onbeleerd, rechtstreeks van bij de fokker. Schappelijke prijs in verhouding tot de kwaliteit.

 

Link naar video van Hermosa

6-Jarige PRE ruin

Gorrion is een 6-jarige PRE ruin , 1,65m groot. Gorrion is een talentvol jong paard dat het werk zeer snel opneemt. Hij stamt uit de Bohorquez bloedlijn en zijn vader Manijero IX is zowel Calificado als JRR gekeurd. Gorrion is een sportpaard van een meer barok type met een zeer krachtige achterhand waardoor hij van nature aanleg heeft voor het Hoge School werk. Hij is dressuurmatig reeds goed doorgereden. Hij gaat ook op wandeling en is totaal niet bang van verkeer.

Meer foto’s en filmpje op vraag

Bent u op zoek naar een goed dressuurpaard en vindt u uw gading niet in België, dan kunnen wij u helpen in uw zoektocht. Wij hebben een goed contact met een collegafokker in Spanje die gericht dressuurpaarden fokt voor de sport. Het zijn goed bewegende paarden met voldoende maat en “goed in de kop”. Ook als u op zoek bent naar een fokmerrie met deze kwaliteiten kan u hier zeker uw gading vinden.

Als u interesse hebt dan kunnen wij een bezoek voor u organiseren en u desgewenst ter plaatse begeleiden. Wij organiseren voor u de papieren en formaliteiten mocht u beslissen in Spanje te kopen.
Hieromtrent kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Romero Mango II

Manijero

Jabonero

Sevillano de Mile

Stal Iberica

Ganzendries 110
B- 3212 Pellenberg – Lubbeek

0496 504676

BTW: 0828 015 754

Like us on Facebook

Facebook Pagelike Widget